Woordloze Woensdag - het laatste zonlicht
25 juni 2014 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - het laatste zonlicht

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Het Laatste Zonlicht
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Roland
Door

Roland

op 08 Jul 2014

Mooi gedaan met een lichtsterke lens denk ik

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 08 Jul 2014

Dankjewel Roland. Deze is gemaakt met de Nikkor 200-400mm op een diafragma van f/5.

Reactie plaatsen