iPhonografie
Hetty van Veen
iPhonografie
09/19/2012
0 min
2

iPhonografie week 38 Home

09/19/2012
0 min
2
Fotograferen is eigenlijk niet meer dan kijken. Kijken en zien. In de simpelste kamer kom je dingen tegen die fotogeniek zijn, maar je moet het leren zien. En wat is er tegenwoordig makkelijker dan een goede camera op je telefoon? Toen ik deze iPhonografie foto maakte had ik het plaatje in mijn hoofd al klaar. Dit stond simpel op de kast maar ik wilde de kast niet zien en ook niet teveel verplaatsen. Dus kijken hoe je het 't beste kan belichten is het eerste zodat de kast voor een groot deel weg valt. Daarna heb ik met snapseed de belichting en het contrast iets aangepast waardoor de kast bijna wegviel. Het rode hartje is daarna weer wat opgehaald qua kleur door selective adjust te gebruiken en zie hier het resultaat. iPhonografie iPhone Foto Home
Reacties
Categorie├źn