Herdenken en gedenken op 4 mei 2020
04 mei 2020 
0 min. leestijd

Herdenken en gedenken op 4 mei 2020

Vandaag herdenken we. Vandaag gedenken we. Aan de velen die, vaak op heel jonge leeftijd, hun leven gaven voor de vrijheid van ons. Vrijheid die dit jaar een heel andere lading heeft gekregen. Want we zijn helemaal niet zo vrij op dit moment. De 75 jaar vrijheid die morgen gevierd wordt zal heel stilletjes passeren. De kranslegging op de Dam zal stiller zijn dan ooit. En zo kan ik nog wel meer noemen. Maar dat zal ik niet doen. Belangrijk is dat we niet vergeten wat voor onze vrijheid is gedaan. En dat wij die vrijheid, in welke vorm dan ook, niet mogen verkwanselen. #StayHome #StaySafe Op 4 mei herdenken en gedenken we de zwaarbevochten vrijheid
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen