De Wondere Wereld van Vlinders
15 maart 2014 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Vlinders

Vlinders zijn dankbare en ook fantastische onderwerpen om te fotograferen. Niet altijd even eenvoudig, dat geef ik meteen toe. Je kunt er -zeker bij lekkere temperaturen- eindeloos achteraan lopen. Maar ze zijn altijd wel ergens te vinden in het juiste seizoen. 's Morgen heel vroeg is natuurlijk een excellent moment. Maar wil je niet teveel zoeken, dan is een bezoek aan één van de vlindertuinen een goed idee. Om je wat inspiratie te geven, deel ik hier de link naar een serie van 25 prachtige foto's van vlinders. Kijk, geniet en verwonder! Wondere Wereld van Vlinders
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen