Aardbei Anne Marie
Dochterlief Anne Marie had laatst een spreekbeurt op school. Over fotografie. Waar je mee omgaat, raak je mee besmet toch? En ze vond het wel leuk om daarin wat bijzondere portretfoto's te verwerken. Ze had in een fotografietijdschrift een foto zien staan van iemand waarbij de lippen de structuur van een aardbei hadden. Dat wilde ze ook. Nu ben ik niet zo'n whizzkid als het om Photoshop gaat, maar ik heb voor haar toch een poging gewaagd... Wat vind je er van? Anne Marie Aardbei
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Renate Pit
Door

Renate Pit

op 03 Nov 2016

Gaaf gedaan en idd een heel leuk onderwerp! Ik zal thuis eens een balletje opgooien als de meiden hier weer spreekbeurten moeten maken ;-)

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 04 Nov 2016

Ja, zeker leuk om eens te doen!

Reactie plaatsen