Woordloze Woensdag - Wolkenformatie
24 september 2014 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Wolkenformatie

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Wolkenformatie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Roland
Door

Roland

op 24 Sep 2014

Mooie zware wolk

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 24 Sep 2014

Ik vond hem wel de moeite!

Ellen Denkers
Door

Ellen Denkers

op 25 Sep 2014

wow super mooie lucht! Zeker de moeite waard :)

Reactie plaatsen