Woordloze Woensdag - Waterdruppel Abstract
31 maart 2010 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Waterdruppel Abstract

Woordloze Woensdag Waterdruppel Abstract Water Druppel Blauw Oranje
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Michel L`Espoir
Door

Michel L`Espoir

op 23 Jun 2011

HEEL mooi die waterdruppel !! Ik heb toevallig ook wat foto`s gemaakt van waterdruppels ! De foto`s zijn te bekijken op mijn website ... http://www.demichelsphotography.nl als je tijd hebt ... groeten Michel

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 23 Jun 2011

Dank voor je reactie, Michel! Ik heb ook even een kijkje genomen bij je druppels. Je bent goed bezig. Probeer eens een lager standpunt in te nemen. Nu verdwijnen je druppels vaak in het wateroppervlak.

Michel
Door

Michel

op 23 Jun 2011

Jij ook bedankt Peter !! Ik zal zeker proberen met een lager standpunt !! ik denk dat ik dan een beetje meer afstand moet nemen i.v.m. de spatten !! maar dat zal wel lukken groeten Michel

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 01 Jul 2011

Gewoon veel doen en blijven proberen, Michel. Resultaten kun je altijd kwijt in de Moor Fotografie Flickr Groep.

Reactie plaatsen