Woordloze Woensdag - Rood met witte stippen
15 oktober 2015 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Rood met witte stippen

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Rood Witte Stippen Paddenstoel Boswachterij Dorst
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Tilly Baan
Door

Tilly Baan

op 15 Oct 2015

Zo jammer dat ik as zaterdag niet kan Peter, heb je evt nog een optie voor bv een weekje later? groet Tilly Baan

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 16 Oct 2015

Wellicht Tilly. Hangt erg van zaterdag af. Hou de site/mail in de gaten, daar laat ik het wel weten.

Reactie plaatsen