Woordloze Woensdag - Frozen Details
13 januari 2016 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Frozen Details

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Frozen Details Sneeuw Vorst Zwart Wit
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Yvonne - Incanto Images Fotografie
Door

Yvonne - Incanto Images Fotografie

op 13 Jan 2016

Laat maar komen de sneeuw, boodschappen zijn in huis...;-)

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 13 Jan 2016

Ik wacht met je mee!

Reactie plaatsen