Project 52 Week 35 Licht en Donker
02 september 2013 
1 min. leestijd

Project 52 Week 35 Licht en Donker

Het thema van de afgelopen week was: Licht en Donker.
Project 52 is een gezamenlijk fotoproject van ons. Elke week een nieuw thema wat door ons beiden apart wordt uitgewerkt. Hetty fotografeert en bewerkt met haar iPhone, Peter fotografeert met zijn Nikon D300 en bewerkt met Lightroom.
Bij het thema Licht en Donker kwam bij mij al heel gauw het woord 'silhouet' naar boven. En dat heb ik min of meer gebruikt. mijn opname is niet helemaal een silhouet, maar het gaat wel die richting uit. Hetty zocht en vond haar foto met de hulp van een zaklamp en door een verrassende bewerking is het nu eens geen standaard schaduwfoto geworden. Geen setupfoto deze week! Opname met Sigma 105mm f/2.8 macrolens. Voor de liefhebbers nog de EXIF: 105mm, ISO400, f/11 en 1/80s. Het onderwerp voor volgende week is: Tegenstelling. Klik op de foto voor groot formaat. Een reactie stellen we zeer op prijs, maar een tweet of like vinden we ook heel leuk! Foto van Hetty: Project 52 Weken Week 35 Licht en Donker door Hetty Foto van Peter: Project 52 Weken Week 35 Licht en Donker door Peter
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen