Woordloze Woensdag - Komen en Gaan
08 juni 2022 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Komen en Gaan

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Komen en GaanEXIF: Nikon D500 + Sigma 70-200mm f/2.8 | ISO 100 | 200mm | f/5.6 | 1/640s Wil je ook zo leren fotograferen? Klik hier voor meer info en kijk wat wij jou kunnen leren!.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen