Moor Fotografie

De mooiste foto's maak je gewoon zelf

Ontdek hoe je met succes zelf de mooiste foto's maakt met je eigen camera. Volg de
stap-voor-stap lessen in de Fotografie Praktijkschool en ga met vertrouwen op pad.
Zelf je camera vol vertrouwen instellen en de fraaiste beelden rollen uit je camera!


 👀 19 online fotografielessen

 📥 Fijne kneepjes om de camera écht onder de knie te krijgen

 📷 Ga direct aan de slag

Zelf fotograferen

Voor fotografen die de camera ècht zelf onder de knie willen krijgen en niet meer afhankelijk willen zijn van de automatische stand!

Op jouw tempo

Altijd overzicht met deze stap-voor-stap fotografiecursus. Er is geen tijdsdruk, want je leert in jouw tempo.

Altijd en overal

Bekijk alle online lessen op elk apparaat en wanneer het jou uitkomt! Nu ook met een handige app om de lessen te volgen.

De mooiste foto’s maken met je eigen camera

Vastleggen wat we meemaken, dat is van alle tijden. Zelfs in de oertijd was die drang er al, gezien de grottekeningen. Die drang hebben we allemaal wel in ons.

Want wat is er nu leuker dan complimenten te krijgen van de herinneringen die je gemaakt hebt tijdens je vakantie? Of op de prachtige foto van je (klein)kind die bij je aan de muur hangt?

Het Basiskennis cursuspakket zit vol met eenvoudig te begrijpen lessen waarin ik je waardevolle kennis geef waarmee jij als (thuis)fotograaf direct mee aan de slag kunt.

Je leert hoe de camera in elkaar zit, wat de basisinstellingen zijn, welke lenzen je nodig hebt, hoe je met de instellingen kunt spelen en nog veel meer om straks zelf ook super mooie foto’s te gaan maken.

Met al deze lessen en heel veel fotografietips op zak hoef je niet meer bang te zijn om aan knopjes op de camera te zitten. Want die heb je onder de knie. Zo word je #vriendenmetdecamera.

Benieuwd hoe jij voortaan ZELF de mooiste foto’s maakt?

Profielfoto van Peter van Veen
Ja, dit ben ik, Peter van Veen

Waarom ik je dit kan leren

Het fotograferen is mij helaas niet met de paplepel ingegoten. Mijn vader was geen fotograaf, waar ik het van geleerd heb. Nee, dan was mijn pad veel anders geweest.

Bij mij thuis -en ook in ons eigen gezin de eerste jaren- was de camera een ding wat alleen bij speciale momenten uit de lade kwam.

Mijn interesse voor fotografie ontstond pas toen de toestellen digitaal werden. Dat vond ik een interessante ontwikkeling. Geen gedoe meer met rolletjes, maar alles op de computer!

Ik leende een 1MP (ja echt!) compactcamera en toen was ik verkocht. Een eigen compactcamera volgde al snel. En na een poosje merkte ik dat ik tegen grenzen aan liep. Ik was toe aan de volgende stap.

Ik dacht: “wanneer ik een digitale spiegelreflexcamera heb met wisselbare lenzen dan gaat er een hele nieuwe wereld open. En worden mijn foto’s alleen maar beter!”

Op dat moment wist ik nog niet dat ik niet verder van de waarheid kon zitten…

Long story short: mijn foto’s werden helemaal niet beter. Een pittig leertraject volgde. Heel veel lezen (tijdschriften, want internet was toen nog via de telefoonlijn) en vooral heel veel DOEN. En door veel trial & error heb ik het fotograferen onder de knie gekregen.

Mijn kennis is nu zover gegroeid dat ik een eigen online fotografieschool heb. Daar zijn inmiddels ruim 1500 (hobby)fotografen deel van. Daarnaast heb ik honderden online cursussen verkocht en vele offline workshops gegeven.

Dat is allemaal gelukt doordat ik in de beginjaren mij heb vastgebeten in de toen beschikbare informatie. Daardoor werden mijn fotografische skills ontwikkeld en mijn foto’s werden zienderogen beter.

En dat gun ik iedereen. Maar wel in een veel sneller traject. En dat kan nu ook. Want alles wat ik in die jaren heb geleerd heb ik samengebundeld. In dit Online Programma Basiskennis Fotografie geef ik die kennis door.

Wat krijg je allemaal met het complete online basiskennis cursuspakket?

De inhoud van de cursus Basiskennis Fotografie

Cursus Basiskennis Fotografie (19 lessen)

1. Uitleg over diafragma, sluitertijd en ISO

2. Hoe deze drie samen de belichting maken

3. Wat de witbalans doet met je kleuren

4. Hoe je moet scherpstellen

5. Wat over- en onderbelichten doet

6. Hoe je de beste composities maakt

7. Welk standpunt je moet gebruiken

8. En welke je moet vermijden!

9. Nog meer over het oh zo belangrijke licht

10. Hoe je een mooie vage achtergrond in je foto krijgt

11. Eigenlijk teveel om hier op te noemen


Tijdelijke Bonussen 🎉

Bonus #1: Ebook Ken Je Camera (t.w.v. € 15)

Bonus #2: Cursus Supermaan Fotograferen (t.w.v. € 20)

Bonus #3: Extra Instructievideo’s met meer tips & trucs (t.w.v. € 20)

Bonus #4: Persoonlijke fotografiehulp om je te begeleiden (t.w.v. € 97)

Na het afronden van elke fotografiecursus ontvang je een gesigneerd certificaat.


null
Cursus Basiskennis Fotografie Aanbieding
€ 249,-
nu voor € 49,-

Start direct met het basiskennis cursuspakket + alle bonussen

  • Leer de geheimen van goed fotograferen
  • Bekijk alle praktische video´s in je eigen tempo
  • Bekijk het lesmateriaal zo vaak je maar wilt
  • Maak gebruik van mijn persoonlijke hulp
Huddle app om de cursus te bekijken

Op elk apparaat

Je kunt op diverse apparaten inloggen bij de Fotografie Praktijksschool. Met de Huddle app heb je toegang tot jouw fotografiecursussen op je mobiel of op je tablet. In de community kun je vragen stellen en berichten lezen van mede fotografen.

De webomgeving en de mobiele app zijn automatisch aan elkaar gekoppeld, zodat je altijd up tot date bent. De Huddle app is gratis en verkrijgbaar voor zowel Android en Apple apparaten.

Wat anderen over deze cursus zeggen:

Mijn foto's zijn  nu interessanter geworden

De cursus heeft mijn fotografische horizon verbreed door me bewust te maken van het belang van standpunt. Ik heb geleerd hoe ik mijn onderwerp op creatieve en onverwachte manieren kan benaderen, waardoor mijn foto's veel interessanter zijn geworden. Het is fascinerend om te ontdekken hoe een subtiele verandering in standpunt een enorm verschil kan maken. Dit heeft me echt geleerd om anders naar de wereld te kijken.
Dick Bloemendaal
Ik haal nu het maximale uit mijn camera
Dankzij deze cursus heb ik mijn camerakennis aanzienlijk verbreed. De lessen en opdrachten waren helder en praktisch, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben bij het gebruik van mijn camera. Ik heb geleerd hoe ik het maximale uit mijn apparatuur kan halen, en dat heeft mijn fotografie naar een hoger niveau getild. Een absolute aanrader voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen!
Emma Verklavert
Heeft mijn foto's naar een hoger niveau gebracht
De module over belichting was voor mij de absolute eyeopener. Voorheen worstelde ik met de juiste instellingen om een goede belichting te krijgen, maar dankzij deze cursus heb ik nu een diepgaand begrip van belichtingstechnieken. Het heeft mijn foto's naar een hoger niveau getild. Ik ben enthousiast over het feit dat ik nu meer controle heb over de sfeer en uitstraling van mijn beelden.
Some Mila Solvani
Moor Fotografie

De mooiste foto's maak je gewoon zelf

Ontdek hoe je met succes zelf de mooiste foto's maakt met je eigen camera. Volg de
stap-voor-stap lessen in de Fotografie Praktijkschool en ga met vertrouwen op pad.
Zelf je camera vol vertrouwen instellen en de fraaiste beelden rollen uit je camera!


 👀 19 online fotografielessen

 📥 Fijne kneepjes om de camera écht onder de knie te krijgen

 📷 Ga direct aan de slag

Online Fotografiecursussen

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Lifetime. Ofwel levenslang. Er zit geen deadline op, wees gerust. Iedere fotograaf leert weer in een ander tempo. En op een ander tijdstip. Dan is het erg fijn wanneer je levenslang onbeperkt toegang hebt tot de fotografiecursus en mij als vraagbaak.

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, de Praktijkschool is alle dagen open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Dat kan vaak wel bij cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je de opties om eventueel in termijnen te betalen. Iedere maand wordt jouw maandbijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het maken van de mooiste foto’s.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de fotografiecursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!

Wanneer start de fotografiecursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw fotografiecursussen. Zodat jij direct aan de slag kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in de Praktijkschool.

Ik heb nog nooit eerder (met succes) gefotografeerd, heb ik dan wel iets aan een online fotografiecursus?

Als je nog nooit eerder gefotografeerd hebt, of met wisselend succes, dan wil ik je aanraden om te starten met de cursus Basiskennis. Ben je dat niveau voorbij dan kun je in de Praktijkschool kiezen voor een verdiepingscursus die gericht is op een bepaald thema. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb ik een speciale camera nodig?

De fotografiecursussen gaan uit van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera. Een camera met verwisselbare lenzen dus. Dat wil niet zeggen dat je met een compactcamera niets kunt, maar niet alles zal even sterk van toepassing zijn.

Heb ik allerlei dure lenzen nodig?

Nee hoor, met de lens (lenzen) die je al hebt kun je prima uit de voeten. Zelf heb ik ook jarenlang gefotografeerd met een 18-50 kitlens. Je gaat zelf wel merken wanneer je dingen wilt fotograferen waar je een andere lens voor nodig hebt.

Wat is een online fotografiecursus?

Door middel van vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusnotities kan iedere (hobby)fotograaf in zijn eigen tijd en tempo een breed scala aan fotografische vaardigheden leren.

Moet ik reizen om deel te nemen aan een fotografiecursus?

Nee, gelukkig niet zou ik zeggen! De Praktijkschool is volledig online en alle lessen kun je vanuit je eigen thuis op je eigen tijd en tempo volgen.

Welke fotografiecursussen bied de Praktijkschool nog meer?

Er is voor iedereen wel wat te vinden in de Fotografie Praktijkschool. Naast basiskennis is er ook het één en ander berschikbaar op het gebied van bijvoorbeeld natuurfotografie, landschappen, macro, nacht, lange sluitertijden en natuurlijk over Lightroom en Photoshop.

Ben je benieuwd naar het programma? Ga dan snel naar deze pagina:

https://www.moorfotografie.nl/fotografiecursussen/

Start nu direct met basiskennis cursus!

Cursus Basiskennis Fotografie Aanbieding
🥳 Koningsdagaanbieding in de Fotografie Praktijkschool - 80% korting  🎁️
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden